در گناباد ظرفیت تولید محصولات ارگانیک وجود دارد
محمد علی نبیپور ظهر امروز در جلسه امنیت غذایی در سالن کنفرانس فرمانداری این شهرستان، اظهار داشت: دانشگاههای گناباد میتوانند شرایط و زمینه علمی تولید محصولات ارگانیک را فراهم کنند.
وی با اشاره به همایش امنیت غذایی که قرار است در گناباد برگزار شود، بیان کرد: در این همایش از تمام قابلیتهای این شهرستان برای معرفی محصولات سالم غذایی استفاده میشود.
فرماندار گناباد با بیان اینکه آب استفاده شده در بخش کشاورزی در این شهرستان حتی از آب آشامیدنی، کیفیت بهتری دارد، متذکر شد: غذاهای محلی و بومی که در گناباد گسترش دارد، میتواند پیشنهادات بسیار خوبی برای برنامه غذایی مردم سراسر کشور باشد. فارس
در ادامه این جلسه، دبیر همایش امنیت غذایی با رویکرد محصولات ارگانیک و تغذیه سالم نیز بیان کرد: این همایش در سطح منطقه، 24 مهر ماه سال جاری در سالن کوثر دانشگاه علوم پزشکی گناباد بر گزار میشود.
یاسر اسماعیلیان با بیان اینکه تولید غذای پایدار بر پایه محصولات ارگانیک، استانداردسازی محصولات ارگانیک، جامعه سالم بر پایه غذای سالم و نقد و بررسی سند تغذیه از محورهای مهم این همایش است، یادآور شد: در این همایش ارائه مقاله صورت نگرفت، بلکه چند سخنرانی علمی و کاربردی انجام میشود.
نظرات
- هیچ نظری یافت نشد
نظر خود را اضافه کنید.